Erik van Velzen

Senior Dru Yoga teacher trainer

Erik is a Dru Yoga and Meditation teacher trainer, and helps co-ordinate and teach Dru’s many courses and events in the Netherlands. Erik is a specialist in...

Bewegingsreeks Voor Innerlijk Vuur

 - 
Duration: 
60 mins

Deze serie om het innerlijk vuur op te wekken is gebaseerd op drie krachtige yoga houdingen: de Bhima-houding, de gedraaide driehoek en de krijger. Als serie met elkaar gecombineerd helpen deze houdingen je zowel fysiek als emotioneel sterker te worden.

Agni sarav, zoals deze serie oorspronkelijk genoemd wordt, is een serie bewegingen gebaseerd op drie sterke yoga asana’s (houdingen): de Bhima-houding, de gedraaide driehoek en de krijgerhouding. Gecombineerd helpen deze drie houdingen je niet alleen je fysieke kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen, maar ook je eigen innerlijke vuur en passie te activeren. Als je de focus specifiek richt op het hartcentrum, kun je met deze reeks ook je innerlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken.

Als voorbereiding op de volledige sequentie is het belangrijk dat je eerst de Bhima- en de krijgerhouding beheerst. Neem hiervoor de tijd en geniet ervan deze krachtige houdingen afzonderlijk te beoefenen. Vervolgens neemt Erik je mee in een welverdiende diepe ontspanning na deze krachtige sequentie.

Leave a comment

Members' comments:

Other videos you might like