Dru Meditatie en het Observeren van de Adem | DruYoga.com

Try us FREE for 30 days

Yoga where you want it

When you want it

Start Free Trial

 

Dru Meditatie en het Observeren van de Adem

 - 
Duration: 
30 mins

Het observeren van de adem is een krachtige manier om je concentratie te verbeteren, rustiger en tegelijkertijd alerter te worden en een betere focus te ontwikkelen.

Tijdens deze meditatie krijg je een bijzondere techniek aangeboden die je helpt om je aandacht op de kracht van de adem te richten. Door je op je eigen adembeweging te richten, kun je contact gaan maken met je diepe innerlijke stilte.

Als je eenmaal hebt geleerd om in de juiste houding te zitten en je geest tot rust te brengen is de volgende stap naar meditatie het verbeteren van je concentratie. Als je langer je aandacht kunt richten, zal je steeds beter de stilte in jezelf gaan ervaren.
 
In deze meditatiesessie zullen we nogmaals het lichaam en de geest tot rust brengen en dan de aandacht richten op de beweging van de adem. Het observeren van de adembeweging is een krachtig middel dat je altijd en overal kunt gebruiken om jezelf direct in een diepe, vredige, innerlijke stilte te brengen. Hoe vaker je deze techniek beoefent, hoe beter je concentratie wordt. Net als spieren die door oefening sterker worden, heeft ook onze geest training nodig om stil te worden!

Leave a comment

Members' comments:

28 Nov, 2014
margreet's picture
margreet
Wat een rust levert deze concentratie/meditatie op.

Pages

Recommended for you...